U nás MM ví přesně, co probírají, kdo kam chodí, a kdo ho učí. Já teda taky, akorát mám pořád nějaký dětský ostych před učiteli a mám pocit, že jim nesmím odporovat. Jinak umím být docela ostrá a nemám strach z konfliktu třeba s člověkem, co vládne mnoha lidem a miliardám, ale jak přijde na učitelku, tak se asi nějak pořád bojím, že mi dá dvojku s vykřičníkem nebo důtku nebo co. V podstatě se nezmůžu na odpor a jsem z toho pak na.aná.
Chodí tam manžel, na odpor se vzmůže, ale je zase zbytečně vostrej a nas.anej je z toho pak taky. Po schůzkách pak vždycky ze vzteku vypijeme několik flašek Primitivo di Manduria. Jinak skoro nepiju, ale po schůzkách to nejde jinak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.