Já bych řešila osobní schůzkou s učitelkou...než se domluvíte na nějakém termínu, vychladneš.
Na jednání bych se připravila takto....
- ověřila bych si, zda mi jako rodiči byly oznámeny všechny udělené známky (nevím, jakým způsobem vás vyučující informují...jestli přes nějaký informační systém? jinak?) - vypsala bych si ve všech zmíněných předmětech známky - poznačila bych si, z čeho ty známky jsou - zkoušení, test, samostatná práce, referát, aktivita v hodině...každá známka může mít jinou váhu, nelze průměrovat - vypsala bych si všechny neodevzdané práce a úkoly dcery - pokud je to v informačním systému, tak tě o tom škola prokazatelně informovala (já všechny nesplněné neodevzdané práce do bakaláře píši, takže mají rodiče přehled o práci, či nepráci dítěte), pokud tě o neplnění úkolů nijak neinformovali - toto bych napadla - spočítala bych si všechny zameškané online hodiny - má je dcera omluvené?
Z tohoto bych vycházela. Z druhého pololetí běží teprve druhý měsíc, nebylo ještě ani čtvrtletí. Pokud se prospěch žáka zhoršil, informuji o tom rodiče většinou ve čtvrtletí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.