24.3.2021 8:17:59 Koníček mořský
Re: Rozvod a samota
Despi, buď ráda, že máš přítele. Protože já ráda jsem, a přeju ti to. Myslím, že je životní výhra někoho mít. A taky někoho chtít. Protože když někdo už nikoho nechce, znamená to, že zažil něco velmi velmi nepěkného. Tak je dobře, že životu a vztahům dáváš ještě šanci a chceš ještě zažít něco pěkného. Buduj svůj nový vztah. Ale buduj taky svou nezávislost - emoční, finanční. Na přítele buď milá, věcně sděluj co se ti líbí a nelíbí, co bys chtěla a nechtěla. Nepruď a nevyčítej. Že se ti po něm stýská a chybí ti je normální. Ale moc mu do telefonu nekňuč. Je hnusná doba a každému někdo chybí. Mně taky
. Držme se.
Na samotu a osamění se zvyknout zřejmě dá. Protože zvyknout se dá na všechno. Ale lidi prostě potřebujou lidi. To vidím i na sobě. I když lidi moc nepotřebuju, tak jsem zjistila, že je potřebuju.
Rady si vyposlechni, promysli, ale pak si dělej co chceš. Já kdybych sem napsala, co se mi kdysi dělo a co jsem dělala, to by bylo rad. A k tomu pytel čočky. Kdyby někdo dělal, to co já, taky bych mu poradila. I trochu čočky přisypala. Ale všechno mi dobře dopadlo i bez rad. Tak ať ti to taky dobře dopadne a jsi s novým přítelem šťastná a spokojená.
Odpovědět