My máme momentálně fakt spokojené starší děti. Po škole v poledne vypadnou s kamarádem, resp s kamarádkou za sportem a vrátí se večer, takže jsou sportovně i sociálně saturovaní. Ale malé dítě samotné nepustím a jít s ním nemůžu, protože mám v té době práci, takže vyrazíme až v podvečer a ne v poledne. Vlastně to znamená, že si celé odpoledne hraje sama na zahradě. Ona je teda taky dost spokojená a výlet s námi po práci jde ráda, ale na rozdíl od těch starších by tu školkovou zahradu s dětmi místo naší zahrady, kde je sama, brala ráda.
No, uvidíme třeba v červnu nebo případně v září, ale do té doby to spíš nevidím, i když v květnu asi otevřou. Když jsou ty školky teď zavřené, tak se mi aspoň v práci líp vysvětluje, proč ji tam nedám a musím být tím pádem na HO. Pak už to budu muset nějak vysvětlovat, že školky jsou otevřené, ale já pokračuju kvůli děcku, které tam nechodí, v práci doma. Lepší by pro ni ten kolektiv byl, ale holt se nedá nic dělat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.