Já si i dovedu představit, že při háčkování může vnímat dějepis a i si něco pamatovat. Často při práci poslouchám mluvené slovo a vím, o čem to je. Syna jsem ale nachytala (a už zatrhla), že má notebook¨, kde běží škola a vedle na stolním PC paří Minecraft, a to jako fakt tu školu vnímat nemůže. Proto bych ho vystřelila do školy okamžitě, protože jsou děti, které nejsou typy pro distanční výuku. Prostřední dcera je pro ni zrozená, ta si ji chválí pořád, navíc teď po operaci by do školy pořád ještě nemohla a takhle o nic nepřijde. Nejstarší bohužel vůbec nesedl první rok VŠ distančně a šla raději za kasu do hypermarketu , oficiálně ještě studuje ale tuhle školu už nechce dělat dál. Připravuje se ale na přijímačky jinam a podle mě i lépe zvolila školu, tak snad to vyjde. Ale chtělo by to už normální režim školy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.