3.5.2021 13:50:55 Analfabeta
Re: Komu pronajmout byt?
Ale i přírodní vědec je nutnej. Mně se třeba líbí tohle: https://www.kukacka.cz/hnojivo-hosticke-slepicince-1l/3171v?gclid=Cj0KCQjwvr6EBhDOARIsAPpqUPFdffkCcCVKtD9ZlXiz13nwrd5AQiDL6BSw5A1Qp2L_OyQqODmM9BcaAhaeEALw_wcB&utm_campaign=prc_campaign&utm_dscnt=661818531719640&utm_medium=prc&utm_source=google-merchant
Ždibec slepičinců, co se na vesnici válí (dneska už teda ne na každé, ale ob jednu) na zahradě, se tady prodává za 130,- káblí za 1/2 litru! No, nekup to za ty prachy, že jo? Vesničan z toho má prču, nevzdělanec si to koupí a ještě se pochlubí jakou vzácnost si to na kytky pořídil. Neb pouze draze koupené pro něj představuje tu správnou hodnotu. Na zahradě by to nezvednul, protože tam je to zadarmo a navíc by se musel pro to h***o ohnout. Tak jde do supermarketu a koupí si to za 130,- káblí. neb každému, což jeho jest a každý svého štěstí rušňovodičom. Co se mně týče, já se radši ohnu a h***o seberu, načež použiju ušetřený peníz a odjedu na dovolenou. Páč i Baťa říkal, že "z haléřů koruny, z korun milióny".
Odpovědět