26.9.2021 15:58:33 Listerova žena
Re: Manželství v kopru
![~f~](/g/s/7.gif)
U nás také nechtěl připustit, bral to, že mě a rodinu určitým způsobem ztrácí (a taky ztrácí z dozoru). Ale nakonec vzal jako lepší variantu než jít od sebe a většina lidí ani neví, jak vlastně zvláštně fungujeme. Já jsem úplně jiná povaha než on. I ta má určitým způsobem lehkost přístupu k problémům jej u mě irituje. Mluvila jsem o něm s psycholožkou, zná tedy nás oba. Můžu jedině změnit svůj přístup k němu. On sám nebude nikdy řešit. Mně tak nějak nejvíc pomohlo vědomí, že já s tím nehnu. Vyloučit jej ze svého života nechci kvůli dětem. Ty k němu přistupují s lehkostí mně
![~j~](/g/s/6.gif)
vlastní. Když jsem "ho" přestala brát jako něco, co můžu řešit/ovlivnit, přestala jsem k němu směřovat svou energii, ale i zatínat zuby. Jsme kliďas, ale on mě dřív dokázal vnitřně rozhodit, že mě bolely svaly v puse, jak jsem zuby zatínala. Teď je to fajn, je mi fajn. Ale tedy paradoxně čím víc je mi fajn, tak si uvědomuji, že mi chybí ten správný chlap pro život
![~;)](/g/s/2.gif)
Já mám pořád, co dělat, spoustu koníčků (které on absolutně neuznává), spoustu lidí kolem mě, s MM se vídáme téměř denně (někdy také ne). Je mi 48. On je starej. Říká. Bude mu 50. Čím jsem starší, tím víc si uvědomuji, že něco změnit nemůžu. A když ano, budu zase tratit v něčem jiném. Mně nejvíce pomohlo, najít si v tom všem vlastní prostor, život. Možná je pro někoho smutné, že takto odděleně. Ale mám na výběr. A já se rozhodla (s kartama, co mám v ruce, takto)
Odpovědět