Tchýni je přes 80 a má asi ? Demenci ? Nevím přesně diagnózu. Před 5 lety kdy umřel tchán jsem si taky myslela, že se barák prodá a dědictví se rozdělí na půl. Chvíli se o tom jednalo a jednání utichlo. Tchýně sešla jak fyzicky tak psychicky. Je v ústavu . Švagr si rychle vyřídil její nesvéprávnost a je její poručník. Jinak teda prý chtějí na barák se švagrovou jezdit ? A manžel tam chce bydlet. No prej a budiž jim přáno. Mě tam nikdo nedostane. Nic nikomu nepodepíšu. Rozvod je teda otázka času, protože když bude manžel bydlet v tom baráku a já v bytě bude švagr rýt a rýt a rýt na téma rozvodu. Přemýšlím nad tím jestli si třeba můžu založit stavební spoření abych měla v budoucnu na výplatu poloviny bytu. Asi se zeptám právníka jak to je s financemi v trvání manželství. Jestli by mi taky půlku naspořených peněz manžel nemohl sebrat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.