11.10.2024 12:29:43 Koníček mořský
Re: Co děláte o víkendu?
Tahle tvoje otázka už začíná být pěkně provokativní. Protože já se kolikrát těším, že o víkendu nebudu dělat NIC. Víkend pro mě znamená něco jako dovolená, což znamená, že především nejdu do práce a dělám si víceméně co chci. Což je třeba nic. A jak sem můžu psát, že nic, když vy furt něco. Nebo teda taky psát nemusím a to je škoda.
No ale zpátky k otázce.
Dneska třeba nebudu dělat kulajdu, protože jí mám už hotovou a prověřenou. V noci jsem se vzbudila a sugestivně přemýšlela, zda ta divná houba byla jedlá (nějaký druh pýchavky). No byla. Večer asi bude fotbal v TV, já si u něj budu číst hodnotné knihy.
Zítra si poležím. Obstarám zvířata, dám si sladké pečivo a kakao z nepasterovanýho mlíka.
Pak půjdu na zahradu a budu vyhazovat kytky. Muž nakope křen a udělám křenovou s hovězím a knedlíkem. Pak se půjdeme projít přírodou někam daleko. Večer si dáme víno a sýry.
Možná umyji okna, uklidím kurník nebo budu natírat něco. Anebo taky ne.
V neděli je kuře s bramborem, odpoledne si udělám banán s čokoládou a šlehačkou a budu napjatě sledovat Velkou pardubickou. Večer hovězí polévka.
Jinak nikam nepůjdu a dělat nic nebudu. Něco dělat o víkendu mi stačí tak jedenkrát do měsíce.
Odpovědět