Re: Co děláte o víkendu?
Pruhovaná, my extra nevarime. Mm griluje ryby, k tomu udělám salát. Pak dělám často čerstvé těstoviny. A ty dnešní brambory byly něco extra. Snídaně jsou tři typy podle místa, kde jsme jestli rychlá, nebo líná . : mícháná vajicka, vločky, nebo jogurt s něčím . A ono taky.. být někde měsíc, tak jist denně v hospodě je jednak drahé, ale ještě víc mi vadí to, ze to není podle mě. Já po denní hospodě ani netouzim. A taky ne vždy u nějaké hospody jsme, když máme hlad. Treba tady jejich siesta vychází přesně na dobu našeho hladu.
Takže vždycky nacpeme lednici, pak jsme někde na plazi a dojdeme do auta uvařit, najime se. Nebo jedem, řekneme si, že máme hlad. Vyhlidnem si hezké místo, a je to. Včerejší oběd dlouho nezapomenu. V horách, s výhledem na moře, na skály a jeskyně, ktere kdysi staré civilizace používaly k různým účelům.. nad starymi olivovymi háji, nikde v dosahu x km nikde nikdo.. Kus pod námi staré schody vytesané ve skále. Zarostlé. Hooodne dlouho nepouzivane. Staré zidky. A pak sjedeme k lidem, nahodim šaty a jdeme třeba do krasné restaurace na pobřeží. To mám taky rada
Odpovědět