13.10.2024 19:49:20 TaJ
Re: Co děláte o víkendu?
Antheo, jo, v Actionu, nebo třeba v Tedi mají těch kreativních věcí hodně, co jsem koukala. Taky bych někdy zase tvořila, ale nějak nemám už kam ty výtvory dávat, naopak spíš se časem snažím to množství dekorací dost omezovat. Spíš mám pár oblíbených věcí pro každé období a ty vždycky vytáhnu. Na balkón jsem třeba dala jen jednu dýni, misku s vřesem a chryzantému. Stejně už je tam teď zima a nedá se venku sedět. Chodím tam už jen zalévat dozrávající papriky a jahody, kupodivu se pořád snaží
. Uvnitř mám na jídelním stole podzimní kytičku ve váze a jednu malou okrasnou dýničku. A v obýváku misku s kaštany.
Včera jsme byli všichni celý den fotit parní lokomotivu v České Lípě a na různých místech v okolí. Příroda už byla krásně barevná, ráno mlha, takový pohádkový podzim. Přes den se pak ukázalo i sluníčko a modré nebe. Byli jsme pryč asi 12 hodin, ale bylo to moc hezký den, potkali jsme na všech místech spoustu dalších vlakových fanoušků, tak s některými jsme i prohodili pár slov, bylo to fajn. Měli jsme s sebou ještě synova kamaráda a byla legrace, jak jsme vždycky někde zastavili, kluci vylezli s těmi všemi svými přístroji ven a šli hledat ideální místo a za chvíli vedle nás zastavilo další auto, z něj vyběhl kluk se stativem a foťákem a běžel taky ke kolejím, za chvíli další auto...někteří vozí i schůdky, nebo žebříky, aby byli výš, když je tam víc fotografů
Odpovědět