11.10.2024 21:50:17 Termix
Re: Co děláte o víkendu?
Měly jsme se sejít se dvěma holkama odtud, ale jedné nebylo dobře, tak jsme to odložily na jindy.
Jinak dnešek byl jak z hororu, jedno dítě mám zraněné, s druhým jsem dnes skončila v nemocnici a v pondělí jde na magnetickou rezonanci.
Ráno se mi povedlo něco úplně pro mě nemyslitelného, jeden student zrušil lekci a já uvolněný prostor v 7 ráno omylem obsadila dvakrát. Bylo mi to trapné, ale stalo se.
Při výjezdu z domu jsem zjistila, že mám píchnutou pneumatiku. Takže vyřešit tohle.
V nemocnici jsme strávili celé dopoledne, nestihla jsem ani nakoupit, letěla jsem pak domů učit jinou studentku, pak vyzvednout to polámané nechodící dítě ze školy, zase domů, kde už na mě čekala skupinka studentek. Skončila jsem v 18. Sotva jsem skončila, volala mi zoufalá kamarádka a zítra pojedu 200 km na otočku za ní a pak zpět.
No a večer mi volal kamarád, co si půjčil náš střešní box, že zapomněl, že ho má na střeše, a jel s ním do garáže. Máme tedy střešní box rozbitý. Docela mě to naštvalo, vloni si ho půjčil a ztratil k tomu klíče.
Odpovědět