Re: Co děláte o víkendu?
Tatramelko, tak už navážu tady
.
Mame svoji dodávku, není to karavan, je to menší. A jeli jsme přes noc trajektem. Spali jsme v kajute. V autě mame všechno, co potřebujeme. Záchod, teplou sprchu, kuchyň. Postel, samozřejmě
a i dvě kola. Dost úložných prostor. Každý ma tedy jeden suplik s oblečením, kam se musí vejít, ale tady na Sardinii je hustá síť veřejných pradelen, takže jednou za týden peru.
Včerejší praní se mi obzvlášť líbilo. Našla jsem si prádelnu v historické čtvrti Alghero, dala jsem prát, sli jsme si dat 30 m od toho oběd, pak jsem to dala sušit, ususene, voňavé prádlo dala do košíku na kolo a ještě jsme se courali starým městem. Lepší, než cekat někde na periferii.
Místa, kde jsme byli vidím na mapě Google fotek. Některé roky si deník přesně pisu, protoze to sdílím s jednou drahou přítelkyni, velkou cestovatelkou, která už kvůli věku cestovat nemuze. Letos jsem ji ale začala posílat odkazy míst přes Google, a ona si to hledá a podrobnosti z cesty nám zůstanou na hezké povídání. Takže letos nic nepíšu, ale vše vidím na mapě z fotek.
Odpovědět