Na Letnou se nechystám. Jednak máme oslavu narozenin a jednak se Minář vždycky probere akorát, když jsou u vesla „ti špatní kluci“. Kauzy minulé vlády mu byly úplně ukradené. Jsem zvědavá, co vytáhnou tentokrát, protože stojíme za prezidentem vyčpělo. Kolářovi došlo, že s těma sms kapánek přestřelil a chce-li mít rozvědčíka (sebe) u vesla i další volební období, musí poněkud změnit strategii. Jinak k tomu tvému výčtu: Peníze nejsou. Nesouhlasím tedy, aby na obranu šlo více. Jedině pokud navrhneš, odkud jinud se mají vzít, protože jsem striktně proti neustálým půjčkám. Jsem jedině pro, aby bylo jasně zřejmé a dohledatelné, kdo platí politické (!) neziskovky. Nikomu normálnímu tohle nemůže vadit. Méně peněz na kulturu, v pořádku. Jsou tu tři zadele divadel. Pokud si na sebe nevyděláš, smůla. Odvolání ředitele Krnapu nemůžu posoudit. Povodně tu byly i před Kritem a zvládly se, takže jsem bez obav, že se to tu bez Kritu zhroutí. S vládou jsem spokojená, ale chápu potřebu každého, kdo není, se někde sejít a vyjádřit svůj názor.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.