8.9.2026 12:55:03 Elsa41
Re: Jak zbavit synovce strachu z dědovy nemoci
Nepopiram že tam třeci plochy byly. Ale když jsem potom viděla lèkařskou zprávu mnoho jich bylo daných předchozím dlouhodobým neurologickym onemocněnim a jeho projevy. Tedy nepřimo ovlvnitelné vlastní vůlí.
Možná mi budete nadávat, že jsem hloupá,naivní a celkově vás irituji. Jà to všechno přijmám.
Ale jelikož došlo k takto závažnému onemocnění, které budou provázet závažné trvalè následky . Situace si žadá udělat velkou tlustou čáru za minulostí a zkusit to znovu.
Protože ta příležitost by už nemusela přijit. Możná to vyzní hloupě ale rozhodla jsem se zvolit cestu, která můże slibovat pozitivní trend, zmírnění následků, aspoň částečný návrat ztracených funkcí, novè začátky a příležitosti ke zlepšení kvality života.
Momentálně jsem spoluprčujici, ale měla jsem možnost velice z blízka sledovat práci v nemocnici, charity, fyzioterapeutů a docela jsem se v tom našla. Pokud to půjde určitě bych si chtěla alespoň nějaky kurz do budoucna udělat.
Člověk nikdy neví kdy to zúroči.
S bráchou je to škoda, ale už byl za tátou v neděli sám. Spíš to pojal jako veselohru s někdy nejapnými vtipky. Ale i to může být třeba začáten
Odpovědět