5.12.2005 14:25:40 lidka
Re: Pondělí
No tak vzbudit se Evelyn-jakž takž dal...ale pak zase zalehl a šli jsme k mudr:-(( Včera šel spát totiž o půlnoci-měl zas nějakou alergii-vyrážky,zánět spojivek,ucpaný nos ze kterého mu teklo...jenže dýchat nemohl nosem ani v noci-jsem si myslela,že je to ještě z toho..takže ráno ho vzbudit-to byl jak angorák-prý ho bolelo trochu v krku,do toho nemohl přes nos ani mluvit a měl trošičku teplotku 37,1 -takže jsme radši zašli k mudr,jestli může do školy...no tak prý ve středu.Takže asi tak...nějaký den,dva navíc už mě nemůže rozházet:-)))A zrovna jsem si od něho nechala napsat papír na tělák-že nesmí měsíc cvičit-my začal vykládat,že na týden enbo 14dní on nepíše /jak kdybych to nevěděla/-ale já chtěla na měsíc a to už je docela dost- a mají takového tělocvikáře magora-tak abych tam nemusela příští týden letět znovu skrz papír....Jsem říkala,že jenom pro učitele tělocviku-a sestra říká-no tam je jen jeden-Junášek---tak jsem říkala-no tak toho mají-tak jsme obě pokroutili očima-no tož asi "supr" tělocvikář...no mě stačí co slyším od Toma...
Takže se mějte-užijte si dnes MIkuláše...taky bych měla koupit aspoŇ na těsto-no snad zítra,jak půjdem s malým na logopedii
Odpovědět