16.12.2005 18:09:44 Lidka
Re: Pátek
Blanko-já se lekla,že tu máme nový přírustek,a ty jsi změnila ikonku....No s tím mobilem to je pech-hlavně,že máte ten foťák...aspoň,že vám to zaplatí-to u nás by neplatili-děcka nemají nosit cenné věci do školy...a cennosti si ukládají na TV u učitele-ten to tam má přímo v tělocvičně-což je rozumný.
Tak mi psal můj,že ten kabel na spojení mobil-počítač stojí 750Kč...tak jsem mu poslala odkaz,že tam je za čtyři stovky...ať se zeptá jinde v obchodě...a ten "vůl" mi napsal,že to teda objednal a přijde to na dobírku..no nevím jestli to jako stihnou do vánoc,a pokud si myslí,že to budu platit já,tak to se mýlí-no to bude ještě hádka!Naposled mě nasr...včera,teď s ním nemluvím-naštěstí dojede až zítra,a pak bude další skrz toto...mě fakt točí!No mu je to jedno,jestli dá stovku a dobírku nebo né...ale já mu dám max.300Kč,protože to dostane u babičky a ta mi dala určité peníze....tož mě zas naštval a ani není doma...Jo a Tom měl mobil ve správce-po 14ti dnech užívání-zítra už se ho konečně dočká-byla to nějaká vážnější porucha a museli to někam posílat...ještě,že si do toho objednal hru za 80Kč a o tu teď def.přišel...no nic..
Odpovědět