19.12.2005 7:40:18 Blanka, syn
Re: Pátek
Ve škole při TV mají mobily přímo v tělocvičně na švédské bedně, takže by se nemělo nic stát - jenže mají tělocvičny dvě a učitelka si vzpomněla, že půjdou do té druhé, ale věci si nechají v té první - Štěpán se bránil, že si chce vzít mobila s sebou, ale řekla, že tělocvičnu zamkne...no a pak jim mobily přinesl nějaký osmák a ten už přinesl jen obal - je to celé divné - proto se škola asi tak snaží, protože je to evidentně jejich chyba - mobily děti zakázané nemají. Vyplnila jsem hlášení pro pojištovnu, tak uvidíme - snad z toho, co zaplatí, bude nový mobil - asi ten samý nebo podobný. Štěpán totiž kabel na PC právě dostal k narozkám (350Kč) + program na něj a o stažené hry a melodie samozřejmě přišel - ještěže Oskar dává jednu kartu ročně při ztrátě zdarma - aspoň nějaké pozitivum.
Takže jsem místo pátečního pečení a nakupování vyřizovala kartu - pekla jsem v sobotu - až na kuličky je hotovo - hurááá, včera jsem donutila rodinu na nákup v Globusu, takže až na výjimky (pro mamku a pro Štěpána) je hotovo - UFFFF. Kupodivu tam bylo docela prázdno a fronta u pokladny žádná - nenávidím mraky lidí...Z jídla mi chybí koupit jen maso a končím - chci si užít předvánoční atmosféru a ne šílet po nákupech.
Odpovědět