8.12.2005 18:06:24 lidka
Re: Výuka cizích jazyků :-)))
Jo výuku cizích jazyků znám..ta je supr,si vzpomenu na "EMila" z vyvolených,ten to taky hrál skvěle...
A tento vtip znáte?
Domácí zvířata soutěží, kdo nažene nejvíc hrůzy.
Prase říká: Vyválím se v blátě, začnu chrochtat a běhat, drůbež se poleká
a uteče ode mě.
Býk říká: Zvednu vysoko hlavu, trochu zafuním, rozběhnu se po louce A
rozeženu všechny krávy a ovce.
Kuřátko říká: Lehnu a budu dělat, že jsem mrtvé. A půl republiky se posere
strachem.
No konec humoru...díky za tip ,tak Carcassone zakoupím-to se jmenuje teda jen Carcasone,jo?Abych nekoupila něco špatně,nevíte orientačně cenu?Já byla dnes na nákupech a nic moc nekoupila-jen tomu menšímu vysavač a žehličku a jedno auto....V Jysku jsem chtěla mikuláška,hracího ,svítícího a tančícího za 100Kč,ale už byl zase za 150Kč...do včera byl v akci za sto...no takže takové mám štěstí.V levných knihách jsem chtěla Herní výběr za 19Kč,ten taky neměli,ale prý když si obědnám na netu a nechám to poslat na prodejnu,tak nic navíc neplatím-tak uvidíme-ono když pojedu do toho Zlína,tak mi to stejně vyjde za cestu jak za to poštovný-no ale aspoň z toho něco mám,že?
No nic,končím-jdu se s tOMem učit matiku-zítra píšou písemku a on je taový trdlo,že nebude říkat,že tam tři týdny nebyl a bude to psat!NO to se mám na co těšit-píučka už je důchodkyně a trošku to má pomotaný v hlavě,tak si určitě nevzpomene,že tam Tom tak dlouho nebyl-ach jooooo...
Odpovědět