Re: Růstové tabulky
Holky, na tu tříletou prohlídku u Dr si nás pozvou, nebo tam musíme dojít z vlastní iniciativy?
A ještě mně napadlo se vás zeptat na následující věc. Už jsem tu psala, že náš Tomáš má ruce věčně v kalhotách a tahá se za pindíka. Já se mu snažím mu v tom zabránit, ale jak? Samozřejmě to dělá všude, i na veřejnosti. Včera jsme byli u skorotchánovců a babička ho kvůli tomu tak přísně okřikovala, že je to FUJ a jestli ho ještě jednou takhle uvidí... a že je to hanba, že se mu budou všichni smát a bla,bla,bla. Já to nejdřív nekomentovala, ale když jsem viděla, jak je z toho Tom vyděšenej, tak jsem ji celkem natvrdo zarazila s tím, že chlapi se za něj tahají stejně celej život a proč by to v jeho věku mělo být nebezpečný??? Já nejsem schopná tomu dítěti vysvětlit, co to je hanba a navíc nechci, aby se stydělo dotýkat vlastního těla. Nebo aby si myslel, že jeho pinďa je FUJ. Na druhou stranu, on mu fakt nedá pokoj. A tak teď nevím, co s tím? Já jsem si myslela, že to tak nějak patří k přirozenýmu vývoji, k poznávání vlastního těla a že časem pochopí, že si to má nechat jen na doma. Co si o tom myslíte vy? Nejsem příliš benevolentní? A jak to vysvětlit rozumně té babičce?
Odpovědět