Re: Růstové tabulky
Kači, u nás je to tak isto. Vieš kedy to začalo? Keď ste tu o tom písali :))). Dovtedy nič, a ako ste to tu spomínali, tak odvtedy má Adam ruku vždy medzi nohami :). Najprv som si stále myslela že mu treba čúrať (on nemá ruku v nohaviciach, ale drží si ho tak cez oblečenie :)), potom som sa bála či ho nesvrbí alebo nebolí, som ho obzerala ako šiši :))). No a potom som teda pochopila že sa drží len tak a nič nerobím pre to aby sa nedržal, akurát keď vidím že je to nevhodné, tak mu skúšam zamestnať ruky niečím iným. A tiež už som mu začala vysvetlovať že medzi luďmi by ho mohol nechať na pokoji :). Ale asi nepochopil. Tiež to beriem tak že je to normálne a v žiadom prípade by som mu nehovorila a ani nedovolila niekomu aby mu hovorili že je to fuj, alebo že je to hanba!
No a tá moja noha.....nespala som celú noc, strašne to svrbelo. Tie pluzgieriky mi začali praskať, tak mi stále tečie po nohe taký žltý lepkavý sajrajt, ako keď mokvá nejaká rana. Spuchnutú ju mám stále, akurát bolí už menej. Ale strašne svrbí. A bola to včela, ostalo mi tam aj žihadlo aj spolu s takým kúskom tej včely...bruško či čo :). No a ja som si to vytiahla normálne rukou, ma už aj napadlo že či ako som to stisla, či som si tam rovno nevytlačila všetok ten jej jed a ktovie čo ešte. Hlavne tie pluzgiere nechápem. No snad to zmizne.
Odpovědět