Re: Sexualni nevyrovnanost
Ten samý problém prožívám už asi rok já!!!
Jen s tím rozdílem, že můj manžel má potřebu (a schopnost)milovat se tak jednou týdně až jednou za 14 dnů.
Strašně mě to trápí, a mnohokrát jsem se snažila s tím něco provést-
svůdné prádlo, svádění, tvorbě té správné atmosféry, použití lidových afrodisiak, i klidný a taktní rozhovor, bohužel, potom i menší hysterický výstup... a nejeden. Vím, že se to dělat nemá, ale nemohla jsem to překousnout.
I přes domluvu, kompromis, kdy jsme se domluvili na tom, že spolu budeme dvakrát týdně, manžel tento slib nikdy nesplnil.
Uvažovala jsem o dalších možnostech, o návštěvě sexuologa, nákupu erotických pomůcek - náhražek , dokonce i o nevěře.
Všechno jsou to ale nejspíš slepé uličky.
Možná je také hlavní důvod mé denodenní "nadrženosti" a posléze i uraženosti po neúspěchu v tom, že se snažím přijít do jiného stavu, a nějak to pořád nejde.
Také k tomu přispívá snad i to, že muž se věnuje svým koníčkům denně několik hodin, (i když je doma) a mě pak věnuje spíš několik minut, nebo v lepším případě desítek minut, (a to si myslím, že do společného života započítátá i společné sledování TV... :-))
Někdy je mi to líto, někdy mám vztek, nebo jsem lítostivá, plačtivá, i naštvaná.
Co s tím, fakt nevím.
Odpovědět