Ještě malý dodatek, jednak vidím, že jsem tam nasekal pár hrubek, tak se omlouvám, opravit už to asi nejde. (docela chyba, příspěvěk by měl mít autor právo smazat či editovat) A pak ještě k té metodě, nevycucal jsem si to z prstu ani jsem to nevymyslel, je to ověřené a funguje to, ale základ je, aby ta žena opravdu chtěla a aby všechno to, co je tam napsané, dokázala udělat. Jo a ještě je dobré se k tomu všemu začít třeba vyzývavěji líčit a oblékat a pokud je, Viki, tvá dcera taky tvá kámoška a máte spolu holčičí tajnosti a je na tom mentálně už jako dospělá žena (ve třinácti už by mohla, je sice asi dost puberťák, ale situace, kdy je kámoška máma v úzkých by jí mohla přenést do světa dospělých), pak uvaž, jestli jí svůj problém nenaznačit. Třeba ti pomůže vymyslet nějakou lumpárničku, aby se pan manžel nechal nachytat.:-)))
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.