dobry den, pred nedavnem jsem tady popisoval sve trampoty se svou zenou a nasim milostnym vztahem a jak vidim tak takove starosti ma mnoho lidi... a je to skoda.
Je mi Vas pani Regino lito, ze mate podobne problemy jako ja... vim jak moc boli pocit chybejici nehy. Nekdo mi nedavno tady radil, abych zkusil byt nejakou dobu odmitavy ja... a dopadlo to.. no jak to rict:-) po par tydnech kdy jsem vse pripravoval abychom meli hezky a klidny vecer (jak jinak nez u tv - kdy ja ten kram vyhodim:-) jsem se zkusil pritulit a za chvili pomalu a jemne libat na vlasy... nacez po par minutach mne zena poprosila at "to" odlozime na jindy... tak z prijemne atmosfery byla najednou docela studena zima a tak jsme se zacali bavit a nakonec z ni vyslo, ze byla docela rada, ze jsem se tech par tydnu nejak nevnucoval alespon se nemusela premahat a delat "neco" z donuceni abych byl spokojeny:-(((
co dodat... (dnes se uz tomu jenom trpce pousmeju), dohodli jsme se, ze ja nebudu "neco zkouset" a zena se bude snazit aby byla vstricnejsi:-) po par tydnech kdy jsem se stal opravdu klidnym, uz skoro nemam chut rikat ani jak moc ji to slusi a jak krasne voni... a tak mame doma krasnou rodinnou pohodu... rano odjizdim do prace (pripravim holkam snidani, male uvarim mlicko a cajicek a skocim s hafanem), zena je pak cely den s nasi uzasnou a jiste vysilujici dceruskou a hafanem, vracim se kolem 18,30. Tak hodinku si jeste hraju s malinkou, potom ji dam spinkat a pripadne umyju nadobi.. skocim s hafanem a uz tu mamme vecer.. a zena si da svych par cigaret a pivko na balkone a pusti tv... dame si neco na jidlo a jde se spat... aha, jeste jsem zapomnel, ze si musi pustit tv, jinak pry neusne... a prosim nerusit:-) je to prijemna predstava na nasledujici roky ;-))
Takze pani Regino, snazte se, aby to nedopadlo jako u nas doma... neni nic horsiho v milostnem vztahu nez usinani vedle nekoho koho moc milujete a nemate moznost se k nemu pritulit a citit jeho zar, ktery vam tolik dava... citit jeho polibky, citit jeho vuni...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.