Re: všehochuť
Ahojky Alko,
kde jste o chytili??? říká se, že by jste měli být alespon den bez teploty než vyrazíte ven..tak uvidíte. V 9hodin u doktorky nikdy nikdo není, tak pokud to budeš ještě číst tak sito načasujte - to už mám vychytaný.
Restaurace - nevím, co by sis představovala: Mexická - La Cabana, je to ve štrosově, výborně vaří, specialitky, salátky, nam nam, máme to za rohem, tak když nemáme děti, je to naše. Ale - poněkud drahé (nemáme obě děti tak 1x za tři měsíce, tak to unesem) a na pá a so rezervace tak týden dopředu.
Pizerie galera - tam chodíme s holkama, já pizzu nejím, ale holky jsou spokojený a těstoviny mě tam moc chutnají. na pa a so nutná rezervace, stačí jen den dopředu. Jinak Restaurace pod Kunkou, ale tu znáš.
Posilovna - T string vedle IPB nedoporučuji, vše mě musel vysvětlovat kamarád, zatímco laxní obsluha se věnuje vnadným cvičencům u baru...možná se něco změnilo, ale nevim, nevim...Jinak jenom pro ženský byla na Dubině, byl jste tam někdo???
Já jsem chodila nahoru do lázní na cvičení P-class - odvičila jsem vše a spálila něco kalorií..musela by ses zeptat, ale bývalo to i dopoledne a měli tam něco jako koutek pro děti, pokud bys Anet přesvědčila.
Jo, jo když jsem měla Tonču, tak jsem chodila do posilovny i cvičit, ted mi to nehrozí a je to na mě vidět..
Hanka
Odpovědět