Re: Prosba
Ahoj,
musím přidat chvalozpěv na VRCHLABSKOU porodnici!!! Jednak jsem z Vrchlabí a jednak jsem tam už dvakrát rodila. Naposledy před 16 ti měsíci a musím říci, že BOMBA!!! Pokud mi dřív sestřička Iva Konvalinová na těhotenském tělocviku říkala, že podod si musíme krásně užít, měla jsem ji za cvoka, protože mám už dva větší kluky a i když jsem vždy rodila "bleskovka", nemám pocit, že bych si to teda zrovna "užívala"!!!
Ale teď, naposledy, to bylo jiné! Měla jsem pro sebe sólo pokoj, byl tam se mnou můj přítel, sestřičky nás obskakovaly, rodila jsem v té alternativní mísnosti, kde mi hrála hudba, kterou jsme si tam přinesli, voněla mi mojo vůně z aromalampičky, která je tam, mohla jsem si vybrat, jestli chci rodit v leže na postelích, ve vaně, v sedě na stoličkách, na laně, na žebřinách, v kleče... Vybrala jsem si stoličku, byla to paráda. Primář jen seděl opodál a nikdo mě neprudil a nerušil. Tatka u porodu byl skvělej, pomáhal jak blázen! Bez něj bych to snad nezvládla...myslím psychicky... moc to pomohlo, že tam byl.
Hned po porodu mi šoupli Míšu na tělo a mohla jsem ho obejmnou a hladit ho. Pan doktor nám udělak pár foteček a až pak si prcka vzal taťka a mě prohlídl primář, jestli je něco potřeba pospravtit! Naštěstí i při "drobečkovi" 4225g nebylo, tak jsme do pár minutek byli spolu všichni tři na pokoji v pelíšku!!!
Bylo to vážně nááádherné!!!
L.
Odpovědět