11.5.2004 22:44:34 Káťa,2 kluci
Re: Gratulace
Děkujeme za přání k narozeninám. Tomík bude mít oslavu v sobotu. Dneska oslavoval u doktorky na roční prohlídce a pak večer doma, když jsem ho konečně ostříhala.
Jen nevím s tím naším spaním. Už od neděle nekojíme ani v noci. Teď jsem se vrátila z večeře se ségrou. Domů jsem běžela, protože Tomík brečel tatínkovi v náručí. Když jsem si ho vzala já, přestal. Vzal si láhev s mlíkem a zase spí. Za měsíc budu sedět v letadle a tatínek to tady bude muset zvládnout. Tak doufám, že se spolu nějak secvičej. :O))
Alko, posilovnu domluvíme. Doporučuju dopoledne, nebude tam tolik lidí. Já chodím tady u nás v Polabinách, je to malá a ne zrovna luxusně vybavená posilovna, ale razím tezi, že když se chce, všechno jde. Super postava není o dokonalých strojích, spíš o trpělivosti a pevné vůli.
Navíc já moc nemusím namachrovaný frajírky ve vypasovaných dresech. Tady jsou úplně normální kluci, nikdo na nikoho nekouká, prostě pohoda.
Hanko - to jsem nevěděla, že jsi dělala v tiskárně. Je fakt, že já tam znám jenom Bartoníčka, s nikým jiným obvykle nejednám. A často nadávám na korektorku, že tam nechává spoustu chyb. :o))
Odpovědět