20.5.2004 13:31:10 Emarinka+35tt
Re: Prosba-porodnice Pardubice a Chrudim
Ahoj Lenko a ostatní,které přemýšlíte kterou porodnici zvolit.Já chodila na těhotenské přednášky, kde jsme měli mimo jiné postupně pozvané-vrchní sestřičku z Mýta-absolutní nadšení,mladinkou DR. z Chrudimě-rozčarování a zklamání -až na tatínka u porodu a balon mně její popis připomínal porod před 14 lety,který jsem tam absolvovala.I když si nemám na co stěžovat,všichni se chovali dobře.Přednášku s pardubickou paní DR.jsem propásla,ale co říkaly holky tak její počáteční elán a nadšení z vedení alternativních porodů v nově otevřeném oddělení už díky ostatním také opadl.Po přečtení referencí na internetu jsem jí zamítla jako první.V Chrudimi se opravdu neprovází,jak se tu buduje, je i sálek co14 dní na jiném pokojíku. Mamky taky expedují po 4dnech domů. I s prvním mimčem.Ale většinou jsou rády. Moc si neodpočnou-pokoje po 4+4mimi.Navíc kamarádka byla zděšená,když dostala vynadáno, že si vzala po porodu4 vložky.Musí se šetřit!První jídlo po porodu -prejt se zelím-ráda bych viděla dietní sestru.No já nakonec zajela do Havlíčkova Brodu a mám jasno.Vládne tam pohoda a klídek,pokojíky na 1dobu zařízený jako doma,letiště,křesílka,pytel, žebřiny,obrovská masážní vana,olejíčky...Rodit se může přímo zde,nebo na sále na křesle.Když říkám křesle,myslím fakt široký křeslo..akorát vyšší.Nikde žádná sterilní bílá,všechno barevné-tchyně by šílela,co není bílé není čisté.Standartně nenastříhavají :-))Pokoje na šestinedělí po dvouch+sprcha a WC.
Odpovědět