Re: Neděle
čus při neděli, koukám, že vás všecchno bolí, mě taky, celej podvozek a hodně břicho, ale ne kontrakce, ale MS bolesti. do toho mám hnusnej kašel. Ten mají bohužel i kluci, chudák ten starší kašle každou minutu, v noci jsem skoro vůbec nespala, nemohla jsem usnout, zabrala jsem až o půl čtvrtý a o půl pátý si vlezl k nám do postele a nepřetržitě kašlal. Spala jsem až dopoledne a manžel hlídal, oběd jsem naštěstí vařila včera večer. Teď jsme se vyměnili a šel spát manžel.
Nemáte nějaký tip, jak utišit ten strašný kašel, on fakt kašle v podstatě pořád. uvařila jsem mu cibulový čas a dala Sinecod, jinak nevím.
Dneska rodí moje kamarádka, termín měla sice až 17. ledna, ale přišlo to dřív, tak snad bude všchno v pořádku, myslím na ni. Odtekla jí plodovka a zatím nic. Trošku jí zavidím, že už to bude mít za sebou a i s miminkem budou na Vánoce v klidu doma.
Mě to čeká až 23. ledna, ve středu jsem si byla u Apolináře domluvit termín. Budu 39+3, všichni mě straší, že to je na třetí sekci strašně pozdě, ale věřím, že doktor ví, co dělá a navíc jsem ráda, nechci zbyztečně nedonošený miminko. V Motole prý třetí sekce dělají už v 36.tt
pozdrav všem bříškům
))
Odpovědět