Tak Vás taky zdravím při neděli, tak kamarádka před chvílí odjela, byly jsme se kousek projít s kočárkama, myslely jsme, že ratolesti usnou a pak si půjdeme v klidu sednout do cukrárny. Ano, nakonec usnuly ale spaly sotva půl hodiny a vzbudil je štěkající pes (v cukrárně!!!!
) takže kamarádky malý byl pak pěkně ukňučený a měl z naší Žofí amok a to je naše malá klidný dítě, žádný drak
no, jo což se dá dělat. Důležité je, že jsme si v cukrárně pochutnaly na horké čokoládě (já ji měla se zmrzlinou a vaječňákem) a tvarohovém dortíku
a alespoň trochu popovídaly. Taky mi půjčila fusak do autosedačky na mimčo a ještě i normální fusak, tak jsem za to moc ráda, to mi chybělo
Jinak, Peťo, jsi mě včera tak nahlodla, že jsem dnes také udělala chlebovou polívku
mňam
Majdali, to je blbý, že manža odjede v takhle blbou dobu, tak držím palce, aby se malá narodila za jeho asistence
Já teda taťku přímo u porodu mít nebudu, nebyl ani poprvé a jsem i docela ráda, když si na to vzpomenu, nevím, co by tam chudák dělal, byl by z toho asi chudák víc v šoku než já... před tím tam sice mohl být, aby mi aspoň ukrátil čekání, ale byl v práci celý den a jelikož já rodila přes noc tak jsem mu i sama říkala, že by bylo lepší kdyby se vyspal opět do práce, že ho tam ani nějak nepotřebuju, já to celé strávila v posteli, ve sprše mi bylo spíš hůř, na míči to taky nepomáhalo, ani chodit, stát... prostě mi nejlíp bylo vleže... no jo, každý to má hold jinak
. Ale pak hned ráno přiběhl a viděl malou hodinku po narození, to jsem byla moc ráda, že to stihl!!! Tak uvidíme jak to bude tentokrát...
Lupi, tak hlavně, že to pomáhá
Agnesko, gratuluju k termínu, držím palce, ať mimi vydrží do té doby
Tak já jdu asi udělat večeři pro Žofí a jdu ji uložit dnes dřív, když měla krátký poobídkový spánek, třeba zabere dřív a já budu mít klídek
Evčo, manžel
třeba pro tebe bude mít pak větší pochopení
¨
Ještě mě tak napadlo, Bberi tu dnes ještě nebyla, většinou chodí každý den
....................