| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jsem prožívala těhotenství a porod

11.3.2009 15:48:08 Lenka

strach bolesti a klystýru

Já u prvního prcka koupila v lékárně yal a sama si ho dala už doma před odjedzdem do porodnice ... doufám, že u druhýho co mě čeká v červnu to bude taky tak. Jeslti přijedete do porodnice s tím, že jste si dala yal před 3 - 4 hodinami a nic jste mezi tím nejedla, tak vám další klystýr ani nebudou nabízet. A co se týče bolestí - jsou hrozný, to je fakt, ale podle mojí zkušenosti taky funguje jistá chemie - zřejmně hormonální, ta způsobí, že přes tu bolest vám bude úplně všechn o ostatní úplně jedno - vyprazdňování, nevyprazdňování, křičim, nekřičim, kouká na mě 5 lidí nebo nikdo. Já jsem se tomu poddala,chvílema jsem měla pocit, že se tohle vůbec neděje mně(docela úleva). Přesto jsem byla schopná komunikovat s doktorama a nebýt hysterická. A doufám, že stejné "obluzení" zažiju i tentokrát. Holky, kdo se bojíte, věřte, že příroda to má dobře vymyšlené a i když si budete několikrát myslet, že to nevydržíte - vydržíte a stojí to za to. Poslouchejte doktory, i když vaše tělo někdy bude říkat něco jinýho, snažte se, oni vědí, jak vám ušetřit co nejvíce vyčerpávající bolesti, i když to tak vůbec nevypadá. (Já je proklínala, když jsem musela ležet na boku při nejhorších kontrakcích docela dlouho, ale nebýt toho, rodila bych místo 4 hodin aspoň 12.)
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
strach bolesti a klystýru Lenka 11.3.2009 15:48
*Ležení na boku zkracuje porod? Vaal 11.3.2009 22:52
*Re: strach bolesti a klystýru If & 3♥ 12.3.2009 7:57
**Re: strach bolesti a klystýru Vaal 12.3.2009 10:57
***Re: strach bolesti a klystýru If & 3♥ 12.3.2009 12:20
****Re: strach bolesti a klystýru Vaal 12.3.2009 14:43
**Re: strach bolesti a klystýru Kačka,2 děti 14.3.2009 11:11

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.