Já rodila obě děti u Apolináře. U toho staršího jsem ležela měsíc na riziku na Vinhradech,pak se porod rozjel ale bylo to v t.t.ve kterém ještě Vinohrady mrňousky nerodili,tak mě převezli k Apolináří, v Podolí měli plné inkubátory.Byla jsem 29 t.t U Apolináře porod ještě oddalili,nakonec jsem dostala ještě steh,nakonec porod 35týd.Honzíka byl KP,pupečník kolem krku,všichni byli báječni,po porodu nedýchal vše dobře dopadlo,proto když jsem rodila po druhé ani jsem se nerozmýšlela,že bych šla jinam. Obě děti porodní sál v pravo od schodů šestinedělí P3 vše bez výhrad,všude se najde někdo,kdo se mračí to i tady,jídlo tedy žádná slavá ale těch 14 dní v prvním případě a 4 ve druhém se dají přežít.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.