Mám docela podobnou zkušenost jako Daník.Nevím jak se jmenovala dr. která mě rodila (vizitku 100% neměla,ani se nepředstavila),jen na mě ječela a nadávala mi,por.asistentka skákala na břiše,žákyňka,která si na mě trénovala napichování infuze (5 pokusů jí bohužel nestačilo),když mě po porodu nahnali do sprchy,začala jsem omdlívat,volala o pomoc a nikoho se nedovolala,na oddělení jsem šla po svých,na to kam mi odnesli dítě jsem se musela informovat sama,kyselá sestra nechápala,proč ho jako chci vidět,odmítli mi ho dát ke mě (žádný problém neměl,apgar 10-10-10),jen se mi podařilo sestru přesvědčit,ať mi ho nosí na kojení (evidentně ji to obtěžovalo,protože byla noc).Takových věcí tam bylo víc,čili teď jdu zkusit Podolí a doufám,že tam bude líp. MYslím,že to oddělení kde jsem byla byla taky pověstná P3.Prostě smůla
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.