A ještě k Apolináři a nadstandardu.... vzhledem k mému komplikovanému zdravotnímu stavu jsem po porodu požádala o nadstandard... když máte horečky okolo 40st tak opravdu není to pravé ořechové být na pokoji se dvěma maminkami a jejich brečacími dětmi.. no a bylo mě řečeno, že vzhledem k tomu, že mám děti v inkubátoru (ve kterém nemusely být ale neměli pro ně jinde místo) tak nemám na nadstandard nárok... tož tak.. jinak jsem slyšela, že právě to oddělení P15 je fakt pěkné i nadstandardy jsou pěkné, ale jak jsem se tam měla dostat to už fakt nevím, nevím, proč jsem musela být v koncentráku... Upřímně řečeno, chci na toto celé co nejdříve zapomenout, už se tam nikdy vracet nebudu. A nevím, kdo píše a fotí do časopisů ty story o Apolináři, kde na tom byl, jo vlastně, na oddělení P15...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.