DAniku, ja rodila po 2. u Apolinare asi tak 14dni pred tebou, tentokrat take cisarem. Pravda, P3 je vyhlasena svym zoufalym pristupem a sestrami, ja byla na P1. ALE od prvni kontorly (chodila jsem od zacatku tehotenstvi), utz, pece pred porodem, porod jako takovy, pece po, odd. 6ti nedeli, detske sestry...nemuzu rict pul slova proti nim. Prosla jsem i jinymi jejich odd. (CAR, endoskopiie, G5) a zrovna tak. Stejne tak tomu bylo u predchoziho porodu (spontanniho), ktery byl dokonce 8let nazpet. Dokonce kdyz se mi spustilo mliko, bolely me vecer prsa a vypadalo to ze mam zimnici, tak se sestra prisla 3x za noc zeptat jak mi je, jestli nemam horecku. Cipky na bolest jsem mela automaticky napsalne po cisari od dr. ve zprave, tak jsem se nemusela doprosovat. S miminkama se sestry mazlily a povidaly. Hlavne, ze jste ale v poradku.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.