Jinak teda v Jihlavě jsem bydlela na pokoji se spoluležící, která rodila vysoce rizikový porod v Podolí, byla velice spokojená a pořád na Podolí vzpomínala jo a co mě dost zarazilo, laktační poradenství u Apolináře pro maminky co mají dítě v inkubátoru na nule.. Nikdo se nezajímal, nevysvětlil, neporadil, jsem se snažila i přes vysoké horečky odsávat po třech hodinách pořád sama, musela jsem se s odsávačkou schovávat, sestra mi říkala, ať si pořádně odpočinu, prý se odsávat nemusí... Nikdo mi třeba nepomohl na vozíčku když jsem nebyla schopná se udržet na nohou do inkubátoru, abych se podívala na děti... Za pět dní jsem si vydupala pouze přiložení chlapečka... Fakt mi bylo líto, když jsem viděla, jak tam za holkama co se mnou leží na pokoji chodila laktačka a sestřičky a staraly se o ně, já bez dětí byla NIC.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.