Pohádko, já nejsem naštvaná... Jenom nechci, aby se tahle hrůza udála i někomu jinému, kdo si ještě může vybrat, kam může jít rodit. A je mi líto, že jsem porod našich vymodlených dětí nemohla prožít tak, jak by mělo být v 21. století samozřejmostí. Toť vše. Neříkám že je Apolinář špatný. V mém prvním příspěvku si každý může přečíst že rizikové a já jsem teda v rámci rizikového byla na PeriJipu, fakt super, o to horší byl asi pád do koncentráku... Sestřičky na rizikovém by mohly vyprávět, jak jsem se k nim doplazila (ještěže byly na stejném patře) a brečela jim tam, pěkně koukaly, a prý jsem nebyla první kdo jim tam z jejich oddělení takhle brečel
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.