M ěpo prvním porodu na P3 dovezli na křesle i s taškou,po druhém jsem si došla sama,byla jsem v pohodě a tašku vezla sestra na křesle,byla moc milá a držela tempo se mnou,to že nesmí návštěvy na pokoj já jedině vítám,nejvíc mě rozčilují maminky co chtějí jít do porodnice se svým miminkem navštívit kamarádku,jako by to nemohlo počkat domů a když vidím fotky jak je pokládají na postel,aby prcky porovnali,tak to teprv šílim.Podle mě je dobře že se na pokoje nesmí.Člověk si rád odpočine a to při návštěvách napokoji moc nejde.Když pro mě manžel přijel,tak se nahlásil u sestry a ty mu dovolily dojít k pokoji jen na chodbu,převzal tašky a šli jsme domů,nikde problém nebyl.Jedině co by mohli u Apolináře na P3 doladit je záchod,pokud se to za těch 5 let už neudělalo.Ty dva záchody na celé odd.když nepočítm nadstandart je málo.1 sprcha na pokoj myslím stačí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.