Jano, určitě toho psychologa zkus, vyplatí se to, my to měli na dvě etapy, první (ještě zavčasu, než s ní spal) kdy mi řekl, že se mi vzdaluje, že ho už nepřitahuju a tak...to jsme překonali sami, ale nemělo to dlouhého trvání, protože jsme nevěděli, kde je zakopanej pes. U nás to bylo o komunikaci, já jsem k němu vzhlížela jak dítě k tátovi a naopak
takže dvě děcka a žádný dospělý a naopak, jestli mi rozumíš. Kantor nám vysvětlil, jak se v jakých situacích chovat a hlavně tím, že se před ním spousta věcí řekla, tak vím, že si je MM uvědomil, což kdybych mu řekla doma, tak by to šlo jedním uchem dovnitř, druhým ven. Překvapilo mne, že to byl On, kdo mne tlačil tam chodit, já už nechtěla, neviděla jsem důvod tam chodit, dokud on si nevyřeší, zda se mnou chce být. Ale byla to blbost a jsem ráda, že jsem tam s ním chodila, společné zážitky a konečně i to rande když jsme tam šli nás dalo dohromady
(a ty domácí úkoly...)
Olejíček si určitě kup, musíš pro něj být přitažlivá a to bude tehdy, kdy budeš sama sobě
Určitě choď za zábavou, ale říkej mu kdy s km a kam jdeš. Jde přeci o to - vybudovat vztah na důvěře, kde se i ty budeš cítit dobře a ne se mstít
Usmívej se, buď vpohodě a zahesluj si mobil. Kdyby se ptal proč, řekni, že kvůli tomu, kdyby ti ho někdo ukradl. Ať si myslí co chce, je to tak. Držím palce a dej vědět, jak to jde.
K.