7.1.2010 15:00:20 Jana 30
Háňo, Karolko, Margitko
Háňo, asi máš pravdu, chtěli by obě. Na to já stavěná nejsem, vadí mi, že si s ní jen píše. Smsky peprné, zatímco mně nenapíše jak je rok dlouhý. Když si sní píše, to znamená, že to neukončil. Měl s ní sex a chtěl by ho s ní mít zas. K tomu se i přiznal. To jsou věci, který mě zraňujou. Ani snad ne to, co se stalo, ale že to pokračuje.
O společné budoucnosti podle mě neuvažují, je v tom asi jen ten sex. Je vdaná a má ještě milence. Nicméně, když to on neukončí, tak pro mě to je konečná. Ikdybych s ním zůstala, tak ten cit k němu co mám půjde do prd...
Jsem ráda, že se můžu někde vypovídat. Nikomu jsem to krom 3lidí neřekla (z toho 2 jsou mimo ČR) nechci ani lítost ani ranit další blízké. Holt je ze mě herečka - na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal.
Karolko, určitě si dřív či později práci najdeš a bude líp!!! Díky tomu jsi určitě citlivější. Myslím, že jste to překonali. Snaž se nemyslet na nejhorší. Sama víš, že jsi po všech stránkách lepší než ona! Tvůj muž to jistě taky už prohlédl!
Margitko, je super, že jste na tom takhle! Strašně Ti to přeju, aspoň nějaký happy end v dohlednu
Odpovědět