7.1.2010 11:40:54 Karolka
Re: Margitko,
Margitko vím jak Ti je :-( já jsem poslední dva dny totálně rozsekaná a to se vlastně nic nestalo, jen mám s tou zlomenou rukou asi moc času přemýšlet :-( zatímco on v práci moc času (snad) nemá ...
Včera mi prcek řekl, že se ho tatínek před týdnem ptal, jestli mu jako ta paní P. nějak vadí...prcek řekl, e ne v domění, že se něco dozví, ale už prý o tom dál nemluvili. Hodně mne to v tu chvíli rozsekalo, chtěla jsem se ho na to hned zeptat, ale pak jsem byla ráda, že jsem to neudělala, vlastně to slyšet nechci a pořád si říkám, proč by se mnou byl, proč by mne hladil a miloval se se mnou, kdyby se chystal k ní odejít? Proč by mi říkal, že to s ní má vyřízené a skončené, když měl přeci možnost vklidu odejít? Dneska jsem fakt na prášky, ráno jsem mu psala, že včera to bylo fajn (sex) a on celé dopoledne nic. Nevydržela jsem a napsala jsem mu, jestli je vše OK, tak se rozepsal, ale jen tak normálně. Když mu napíšu, že jsem myšlenkama u něj, tak na to nereaguje. Strašně se bojím, je mi zle, potřebuju něco dělat. Když je doma, tak se tulí, sedá si ke mne a tak...ale a druhou stranu mu taky včera přišla esemeska. Holky, jestli mu ta paní nedá pokoj, tak já za sebe neručím.....
Odpovědět