Re: Umřela mi máma
umřela mi sestra v necelých 21letech na drogy.... měla epileptický záchvat a udusila se zvratkama....její parta "kamarádů" ji nechali ležet u garáží a utekly....
je to 10 let....
rodina se tím rozpadla ještě víc... má matka si sestru vymalovala v nej světle a všechni ostatní jsme byli špatné(mám ještě jedn sestru, ta je nejstarší) ....
máma se upnula na vnučku nejstarší sestry(dcerku sestry) a nikdo jiný ji nezajímal. DoteĎ má doam urnu, na velikonoce má vajíčka, na vánoce ji zdobí malý stromeček.. rvn ídva roky matka pozdravila urnu a popovídala si s ní a mě pak řekla jen ahoj.... 2roky jsem žila v pokoji, který býval společný se sestrou a ona odmítala její věci odnést...i jehly tam zůstavali....
když mi náhodou něco koupila, řekla to, že to nemůže koupit segře, proto to kupuje mě....a mnohem hnusnější slova jsem od ní slyšela... já v tý době furt naivní člověk trpící velmi samotou a toto mě tehdy odrovnalo.... nebýt mého manžela, kterého jsem poznala, nevím, kde bych byla(nebyla..)
tot jsou věci, které mě velmi dlouho, x let trápily.... vztah z mámou je stále špatný, ale nějaký je.... a já o tom konečně po letech dokážu mluvit...
je to těžké, ale pokud se od toho neodprostíš, budeš do toho padat dál a dál.... musíš to "hodit za hlavu" .... říct si, to bylo a žít přítomností a ne minulostí, jinak tě sežere!!!!
Hodně štěstí
Odpovědět