28.7.2010 8:20:34 Vendy a dve holky
Re: Umřela mi máma
Ahoj,
mne umrela mama, kdyz mi bylo 15, je to uz patnact let.Byla jsem zrovna v puberte, tak si to umis predtavit, jak jsme my dve vychazely.Prijde mi ted, ze jsem mela stejne chyby jako ona, jsme si dost podobne a to ji vytacelo, byla dost kriticka.Ale byla to strasna rana, mela rakovinu, byla nemocna rok a ja ji to mela hrozne za zle, ve sve jeste detske hlave jsem mela, ze to vzdala a nechala me tu.Doma jsem zustala pouze s tatou a brachou, zadni dedeckove, babicky.Spousta pribuznejch v zahranici.Jo a kamaradi, ale kazdy ma sve starosti, tak jsem byla porad sama a depkarila.Po peti letech jsem na tom nebyla dobre a chodila na skupinovou terapii, muzu doporucit.Moc mi to pomohlo.Ale samozrejme se mi furt moc styska.
Jinak jsem mela taky dost velke problemy v partnerskem zivote, nemohla jsem s nikym chodit i kdyz jsem strasne chtela, vubec mi to neslo a to celkem dost dlouho.
Ted se zivot obratil k lepsimu, jsem dva roky vdana a mam trimesicni holcicku......vypada to, ze ty mas take miminko, ze?
Drz se, trva to, ale dostanes se z toho, ale bohuzel si myslim, ze po mamince se ti bude styskat zbytek zivota, je to ten nejblizsi a nejdrazsi clovek, co kdy mas.
Zdravi, Vendy
Odpovědět