Re: Co svědomí?Hryže nebo je ten člověk OK
Janno,Chrys,Elenoor
Díky že jste mi napsaly svůj pohled na věc. Je to trochu složitější. Manžel nerad prohrává a udělá vše pro to aby vyhrál. Začíná zastrašovat - jako že on dluží milion známým /asi 20let/ kdy se kupovaly pozemky.Vím že je to lež, ale co s tím? Dále jeden pozemek byl původně koupený jako skladiště pro jeho firmu a je majetkem 6 lidí. Není to pravda vím dobře jak před 15 lety přišel s tím že ostatní vyplatil.V katastru jsme u všech nemovitostí jako majitelé napsáni my dva. Já se jenom bojím toho že on se bude odvolávat a bude to trvat nekonečně. Já teď žiju se synem z 10 000. Syn studuje a i když chodí na brigády aby si hradil svoje potřeby je to živoření. Já si přivydělat kvůli nemoci nemůžu. Prozatím mi na syna neplatil nic a byt ve kterém teď jsem se synem se platil z bytu po mých rodičích který pronajímáme. Ovšem smlouvu na podnájem uzavíral on a tak nájemnice platí peníze jemu. A když mu sou určí alimenty tak mi přestane platit nájem a já na tom budu ještě hůř než předtím. Prozatím mu napsala právnička dopis jak by vyrovnání mělo vypadat a čeká jak zareaguje-no a pak se musím rozhodnout.
Odpovědět