naprosto souhlasím. Je to problém, do restaurací už nechodím vůbec. Všude jen smažák, češi prostě pokud nemají na talíři flák masa, tak to neníjídlo. Zaráží mě i denní menu některých restaurací, chlubí se třeba nabídkou 6ti jídel, ale všechny s masem. pro mě je to to samé jak by měli nabídku třeba 6ti jídel jen s těstovinamam, nebo jen 6 jídel s bramborama...A po dle mě je i spousta lidí, kteří sice nejsou vegetariáni, ale dali by si občas i něco bezmasého.
Jinak jednou jsem byla nucena do restaurace jít, objednala jsem si ten´jejich smažák. V jídlením lístu v sekci bezmasá jídla a oni mi ho přinesli zabalený v šunce. Nebo se někde zeptám zda mají něco bez masa a slyším odpověd. Ano máme i ryby nebo kuřecí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.