Nejsem vege... lepší restaurace - je co v tomhle slova smyslu?
Ve větších městech to bývá snadné - vege jídelníček těstovinový, sojový, bramborový, indické, nebo sushi speciálky, kde se bezmasé jídlo dá sehnat. Dokonce i ve velkoměstě restaurace horší mívají bezmasé jídlo (tím nemyslím boloňské špagety.... bohužel jak bývá v bezmasých psáno a jiné zde zmíněné.... rizoto jde upravit různě a zcela bez masa - a to je na jídlo poněkud omezené jako nápad).
My maso jíme, přesto poměrně často dlabu těstoviny zapečené s brokolicí, sojové maso se špenátem v nějaké světlé omáčce - dobře ochucují, těstoviny se sojovým masem alá boloňská. Jen nevím, jestli to nevaří v masoxu.. pro mne je to chutné a jak jsem psala, jsem - masožrout.
Ale máš pravdu, zkorigovat bezmasé jídlo na smažák nebo palačinku se špenátem je dost tristní.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.