Dobré odpoledne.
Za posledních cca 10 měsíců jsem přibrala 9 kg
Přestože se snažím hlídat aspoň trošku. Bohužel mám pocit, že teď už přibírám i z mála a nevím, co s tím. Cvičím nepravidelně, snažím se spíše o přirozený pohyb - chůze, schody, manuální práce.
Přibrala jsem před pár lety po vysazení antikoncepce a od té doby, přestože mám cyklus v pořádku, je to s mojí váhou horší a horší. V těch letech předtím stačilo omezit jídlo a přidat pohyb, ale od té doby to zabírá mnohem méně
Také mám od té doby nonstop problémy s akné
Prosila jsem gynekologa, aby mi pro jistotu dal vyšetřit hladiny hormonů, ale ten o tom nechce ani slyšet...
I když jsem vždy více přibírala na stehnech a prsou a pas měla štíhlý, teď mám stále více tuku v oblasti břicha a boků
Kdysi mi velmi vyhovovalo jíst přesně po třech hodinách a hezky jsem hubla, ale loni a letos to už neplatí...
Mám často hlad. Štítná žláza je ale zcela ok. Je mi 28 a děti ještě nemám.
Jinak to loňské přibírání začalo po silně traumatickém zážitku. Bohužel se mi to zatím nepodařilo zvrátit... Potýkám se s depresivními stavy, jsem i hodně unavená, ospalá a trpím na záněty, teploty... Snažím se spát, mít dost vitamínů a minerálů, ale bohužel vůbec nic mi nezabírá
Můj BMI je aktuálně 29,4. Míry 101-77-108. Tak strašný výsledek mám poprvé v životě
Díky za všechny rady a tipy, MN.