ahoj holky. Lete ach jo, jak je??????? To je hrozný, astma má moje máti, moje ségra a i neteře, ale u všech propukl až za poslední dobu...
Habi a ty máš jak velké prsa? Já mám jen slaboulinké trojky, spíše asi dovjky, když nekojím... tak v pohodě... sand ti to vyjde, přeju ti to. Rodian od muže, tak jsou velká prsa a jelikož Ema je postavou i chováním do jeho rodiny, čekám i ty kozeny.... lituju je... velký prsa je masakr, nechtěla bych je, ale zase maličký taky ne...ale kdyby mi dal vybrat, radjěi zvolím malá...Jaké má druhé jméno prcek?
ovoce dobrý, malé by chutnalo ,ale musím pomalu, zrušila jsem ho a zkusím za nějakou dobu, dost zvracela...zelenian už dobrý, to bleje už v normálu...
A cvičení...to u mě momentálně vůbec nejde. je mi teda po hormonech už lépe, to jo, ale včera muž dojel až před 22h z baráku a já ještě douklízela kuchyň a že bych pak měla cvičit...nehorzí a necítím se nato zatím vůbec...stáel si připadnu slabší... Ema mi te´d dávala zabrat, pár dnů strašlivě zlobivá a hnusná :o(
Tussi, no mě přišlo te´d tak dva dny, teda spíše noci...hodně se budila, hodně jedla, nevím, dza teplo nebo hlad..ona v noci baští max.6minut totiž... přes den v pohodě... a budíček býval v 5h...dneska koení od půlnoci po dvou hodinkách, v 7h šla ještě spát a spala do 8h... jenže to p odvou dnech viděla Emča tátu a dělali rámus, tak jsem nespala...
Shantulko tak u vás taky :o( Já jsme hrozně ráda za to, že jsem v háji já a ne holky!!!!!!! Ema měla první zub v 11měsících, tak uvídme, jak Hanče... ta zatím nic...
Holyk jsou taky úplně jiný! A jsem za to moc ráda, hodně si užívám Hanku...
Ema byla u zubařky jendou :o( ona jak měla strach z lidí to prostě nešlo... a te´d se bojí dr...a navíc, sice mám zubařku, ale hledám jinou, protože s ní nejsme spokojená... tak jakmile najdu, jdeme tam... a já se zubaře bojím, nevím proč, nidky mi nic neudělal a navíc jsem zubní instrumentářka...
tak jdu, sloh napsaný... krásný den holky