Ahojky, tak konečně dočítám a reaguji... Habi, kamarádka ještě na gymplu měla taky dost velk prsa, byla celkem drobná, štíhlá, a šla na zmenšení a říkala, že super. Stále je měla dost velké, ale prostě moc pěkné, slušelo jí to a hlavně bolesti odezněly. Takže moc držím palce, aby to na tu pojišťovnu vyšlo. Ona byla docela bohatá takže tam problém nebyl. Já jsem taky ráda za malá prsa, teď při kojení si je užívám, i když teda svalstvo povislo, to je vidět... Nedá se nic dělat.
Lete, tatínkovi hodně Víc k tomu asi není co dodat... Jen dotaz: nemůžou ty časté nemoci Simona souviset s očkováním? Je to jen můj soukromý průzkum, jak očkovat... někdo preferuje velmi brzy, jiný odkládá.. .tak jen přemýšlím, jestli to třeba nemůže mít význam na takováto onemocnění.
K cvičení - já jsem teda dost polevila.. .od dubna už necvičím vůbec, ale za to jsem zhubla na kilech. V té době, kdy jsme cvičila jsem nezhubla skoro nic a od té doby, co jsem přestala tak asi 3 kg. Takže to mám v takových fázích... chvíli zpevním svalstvo cvičením a pak kousek zhubnu necvičením... zní to celkem nelogicky, ale prostě mi to "posilování" blokuje shazování kil. Zato špíček tam je, takže je na čase zase začít něco dělat.
Tussi, Domi No jo, když už je chodec, to ho uhlídat asi bude drsný... hlavně, že je v pořádku. Spurt mi ani nepřijde, nebo jako nevím... spíše mi přijde, že ho vše okolo zajímá, takže udržet ho u prsa je někdy náročné... už jse dopadli tak, že kojíme na koberci v leže, kde je celkem ještě v klidu.
Jinak u nás se Šimi rozplazil celkem drsně Hlavně se plazí ke psům, ti nestíhají pomalu utíkat před jeho ručkama, ještě ho teda nekousli, ale vrčí jen jak ho vidí v blízkosti...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.