Drsny to neni, uvidis, ze driv nebo pozdeji si ti Simon take stoupne v kocarku. Dala jsem fotku do denicku (ale dalo mi to teda prace, nejak to neumim a porad se to nedarilo). Kvalita nic moc, bylo to focene mobilem.
Mozna, ze kdyby nebyl ockovany, ze nebyl nemocny, rozhodne byl oslabeny a snaz neco chytil. Ja jsem rada, ze jsem mu dala ten prvni pul rok bez ockovani, ze jeho imunitni system mel sanci se vyvijet bez "zasahu". Ale i tak si poridil infekci, ze mel 15 dnu ATB. Ikdyz uz nekolikrat jsem si rikala, ze stesti, ze jsem chtela ockovat az po pul roce. Kdyby ne, tak by zrejme mel jen prvni davku a pak prisla nemocnice + ATB a nestihli bychom tu druhou davku dat nejak rozume casove a zrejme bychom pak zacinali s ockovanim od zacatku. Ja si myslim, ze to, ze u nej vsechno jde na prudusky je geneticka zatez, manzel ma neco takoveho take. Nejaky doktor dokonce u nej mluvil o astma. Dalsi zas ne, takze tezko, kde je pravda.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.